6436low

Designlight

Designlight Scandinavian AB är ett belysningsföretag som grundades 1996 av paret Björn och Jessica Hultqvist. Med sin placering i Småländska Moheda har företaget kommit att utvecklas till ett av de ledande inom LED-belysning.

Designlight Scandinavian AB är en tillverkande grossist. Detta innebär att de kontrollerar samtliga steg i processen från idé till färdig produkt. De svenskutvecklade och egendesignade produkterna håller genomgående mycket hög kvalitet och stort fokus och omsorg är lagt på produktens funktion och användarvänlighet. Den höga kvalitetskontrollen återges även av den exceptionellt låga reklamationssiffran på 0,5%.

Design och funktion är mycket viktigt för företaget och dessa två värden går hand i hand. Därför är vi extra glada att få slå följe med Designlight och fira företagets 20-årsjubileum genom en konsert med musiker i världsklass, fredagen den 4 november i den spännande och läckert upplysta lagermiljön hos företaget. Ett unikt tillfälle att kika bakom kulisserna och få en ”once-in-a lifetime-upplevelse!”