unspecified

Operaimprovisatörerna

Operaimprovisatörerna bildades 2007 och är en av få grupper i världen som ägnar sig åt improviserad opera på professionell nivå. Sedan starten har ensemblen gjort 15 egna produktioner, ett stort antal turnéer över hela landet och har medverkat i en mängd olika sammanhang. Några av gruppens samarbetspartners genom åren är Kultur och Näringsliv, Stockholms Stadsteater, Göteborgsoperan, Norrlandsoperan, Folkoperan, Scenkonst Sörmland, Vadstena- Akademien och Lunds humorfestival.

Operaimprovisatörerna skapar alltid opera i samspel med publiken och utgår ifrån deras förslag och idéer, oavsett om målgruppen är en förskoleklass eller ett gäng IT-chefer. De dyker gärna upp på ställen där man minst av allt förväntar sig att få höra opera, med målsättningen att förnya operakonsten och att nå ut med opera till nya målgrupper.

Hos oss möter du tre av ensemblens sångare tillsammans med pianist på Möckelsnäs Herrgård den 5 november, där du blir del av skapandet av en helt ny föreställning à la Mozart!